miercuri, 29 februarie 2012

Mister elucidat: femeia gasita in Mures a fost grefiera la Judecatorie.Disparuse de acasa de Craciun

stirileprotv.ro Anchetatorii au reusit sa afle cine este femeia gasita moarta in raul Mures, in stare avansata de descompunere.

Asa cum banuiau politistii, cadavrul a stat in apa multa vreme, pentru ca este vorba de o femeie disparuta chiar de Craciun.

In 25 decembrie, era semnalata disparitia unei angajate a Judecatoriei Arad, Liana Mihaela Jurj, in vârstă de 38 de ani, care era grefier arhivar.

De cand a fost data disparuta, victima a fost cautata cu ajutorul scafandrilor in trei randuri pe Mures, insa nu a fost gasita pentru ca lesul era prins in vegetatia acvatica.

Semnalmentele acesteia se potrivesc perfect cu cele ale cadavrului descoperit, chiar si imbracamintea i-a fost identificata de catre parinti.

Politistii urmeaza sa stabileasca in ce imprejurari a murit femeia, sinuciderea fiind una dintre variantele luate in calcul.

„Se va sti cu exactitate cauza mortii dupa ce primim raportul medico-legal. Pe corp nu s-ar fi putut identifica posibile urme de violenta din cauza starii avansate de putrefactie in care se afla”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce.

Colegii de serviciu ai victimei spun ca ultima data au vazut-o inainte de Craciun. Unii dintre ei vor merge la inmormantare, care va avea loc maine, in localitatea Minis, unde traiesc parintii fostei grefiere.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu