joi, 22 martie 2012

VIDEO. Party de 18 ani in Ucraina: pumni in cap, haos, mese rupte si femei batute ca in luptele K1

stirileprotv.ro O petrecere organizata in Ucraina pentru aniversarea implinirii varstei de 18 ani se termina in haos si violenta, dupa ce invitatii incep se se certe, iar situatia degenereaza intr-o lupta cu pumni si picioare.

Inregistrarea video postata pe Youtube incepe cu niste imagini in care apar doua persoane, iar o tanara vine in fuga pentru a calma discutiile dintre alte doua persoane, care se aflau intr-un colt al salii de restaurant. In scurt timp, in cadru apar si alti tineri, printre care si o fata imbracata intr-o rochie deschisa la culoare. Ea pare sa fie cea mai agitata persoana, inghesuindu-se printre ceilalti, pana cand ajunge la o alta fata, imbracata intr-o rochie inchisa la culoare, pe care o trage de par.

Imediat, se creeaza o busculada, iar victima este aparata de, probabil, prietenul ei - un barbat solid. In acest timp, cele doua fete continua sa se lupte, iar in inregistrare se vede cum fata in alb ii da un pumn celei imbracata in negru. Baietii din incapere intervin, insa spiritele erau deja incinse, iar cel care s-a implicat prima data, fara sa mai stea pe ganduri, incepe sa imparta pumni in stanga si-n dreapta. El nu mai tine cont daca cei din jurul sau sunt barbati sau femei, iar printre cei pe care ii pocneste primii se afla inclusiv cateva fete.

In continuare, aproape toti invitatii se bat, o masa este rasturnata, iar una dintre "combatante" il loveste cu poseta in cap pe unul dintre agresori. Acesta riposteaza cu un pumn direct in capul tinerei, care este apoi "inghesuita" in lovituri pana in spatele salii. Inregistrarea se termina brusc, fara sa stim daca scenele de violenta au continuat sau daca toata lumea s-a calmat.

Conform informatiilor postate pe Youtube, acest incident a avut loc in Ucraina pe 3 martie 2012, intr-un restaurant, si aproape toti cei implicati in conflict erau sub influenta bauturilor alcoolice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu